GVN Adviseurs B.V.

boekhouding - belastingen - jaarrekening - loonadministratie

 

 

 

 

 

 

 

Home     Kantoor     Diensten     Tarieven     Download     Vacatures     Contact

 
   
Particulieren
 
   
   
Bedrijven
 
   
   
Vereniging/stichting
 
 

 
 

   

Aangifte IB ondernemers
Voor slechts € 125,- vullen wij uw aangifte volledig in en hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken.
Jaarverslag
Uw jaarcijfers overzichtelijk in een uitgebreid financieel verslag. Met een jaarverslag heeft u niet alleen zelf beter inzicht in uw financiële positie maar geeft ook de bank meer vertrouwen.
Omzetbelasting (BTW)
Uw BTW aangifte kunt u aan ons uitbesteden. Dat kan al voor slechts € 40,- per aangifte maar ook voor uw BTW vraagstukken kunt u bij ons terecht.
Belastingadvies
Belastingproblemen of slim fiscaal plannen. GVN adviseurs begeleidt u bij dit proces. Als het nu gaat om omzetbelasting, giften of estate planning.
Bedrijfsadvies
Kunt u bij niemand terecht met uw problemen? GVN Adviseurs denkt actief met u mee en adviseert u bij mogelijke oplossingen.
Subsidie
Benieuwd naar de subsidie mogelijkheden van u onderneming? Neem nu contact op met een GVN adviseurs.
Administratie
Uw gehele administratie uitbesteden? Dat kan!   
Accountantscontrole
Toch een accountverklaring nodig? Ook dat kan bij GVN adviseurs.
Loonadministratie
De loonstrook van uw medewerkers op tijd de deur uit?
Juridisch advies
GVN Legal Services adviseert in uw juridische vraagstukken en staat u bij in juridische procedures. Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op onze website.
Startersbegeleiding
Opzetten en doorlichten van het ondernemingsplan, verzorgen van kredietaanvragen, subsidiemogelijkheden en het opzetten van een geautomatiseerde administratie. Kosten afhankelijk van uw wensen.
Persoonlijke begeleiding
GVN adviseurs let niet alleen op uw zakelijke belangen maar is er ook voor uw persoonlijke situatie. Zowel in betere tijden bij de geboorte van uw kinderen als slechte tijden bij een scheiding of overlijden.

© GVN Adviseurs BV 2009-2015. Alle rechten voorbehouden. GVN Adviseurs BV is onderdeel van GVN Adviesgroep N.V.. Hosted by Avitushosting.